Skip to main content

Wie is MediaMeedenker

MediaMeedenker levert de denkwolk, jij mag hem inkoppen.

MediaMeedenker is de onderneming van Eugene Leenders. Sinds 2018 actief, na jarenlang voor de NOS en Omroep Gelderland gewerkt te hebben.

Hij denkt mee over media in de meest brede zin van het woord. Is Facebook je grootste vriend? Of ben je al overgestapt op Instagram? Wie luistert er nog naar een radiospot? Klopt het dat het lokale nieuwsblad wekelijks nog van voor tot achter wordt gelezen? Hoe ziet de ideale videoclip eruit?

Of je nu lokaal een voorstelling voor het goede doel wilt promoten. Bij Jinek of Pauw aan tafel wilt of moet, MediaMeedenker helpt je op weg. Met bruisende ideeën, met tips en trucs maar ook met kant en klare (beeld)verhalen.

MediaMeedenker omarmt de nieuwe media, maar houdt de oude media in ere. De combinatie, dat is wat werkt op dit moment. Meedenken is maatwerk leveren. Elke situatie is anders én ieder mens is anders.

Bij meedenken gaat het op de eerste plaats of er een klik is, of beter gezegd geef je elkaar energie. Om dat te verkennen laten we er geen algoritme op los, maar drinken we een kop koffie (cappuccino zonder suiker).

MediaMeedenker

M: +31-(0)6-34306032
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook MediaMeedenker Linkedin  Twitter MediaMeedenker

5 redenen om voor MediaMeedenker te kiezen

  • Snelle mediascan, daarna een doorwrocht communicatieplan.
  • Van waakvlam tot vlammenwerper in een dag.
  • Het eerste gesprek kost je een kop koffie.
  • Onvergetelijke ervaring!
  • Analyserend, inspirerend en maatwerk.