Skip to main content

De videoclip

Videoclips van rond de twee minuten. Genoeg tijd om je boodschap kwijt te kunnen, net lang genoeg om niet vroegtijdig weg te swipen op Facebook.

Mediameedenker specialiseert zich door minidocumentaires te maken, die de ziel van een bedrijf, instelling of onderneming verbeelden. Een clip vol passie en emotie die beklijft. Professioneel gemaakt.

Dat doe mediameedenker in nauwe samenwerking met Mingo van der Stoep. Deze filmmaker specialiseerde zich op video’s voor het onderwijs, maar is inmiddels een generalist en kan toveren met montages op de cadans van muziek.

MediaMeedenker en Mingo van der Stoep sparren veel over de items, brengen elkaar op ideeën en ontleden veel plezier aan dankbare opdrachtgevers. Natuurlijk zijn ze op de hoogte van de aangescherpte privacyregels, die door een juiste voorbereiding een mooie clip niet in de weg hoeven te staan.

Bekijk de voorbeelden of het je aanspreekt. Momenteel maken we met heel veel plezier de videoclips voor ons eigen project “Op de stoep van Soestdijk. Verhalen over gewone mensen ten paleize”.

Teaser

Aankondiging

Mingo van der Stoep


MediaMeedenker

M: +31-(0)6-34306032
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook MediaMeedenker Linkedin  Twitter MediaMeedenker

5 redenen om voor MediaMeedenker te kiezen

  • Snelle mediascan, daarna een doorwrocht communicatieplan.
  • Van waakvlam tot vlammenwerper in een dag.
  • Het eerste gesprek kost je een kop koffie.
  • Onvergetelijke ervaring!
  • Analyserend, inspirerend en maatwerk.